Blagovne znamke

irobot-tilt-logo-color
Najnovejša tehnologija, ki je premaknila meje standardov na zelo visok nivo. Številne nove funkcije in tehnološki napredek zagotavljajo zmogljivost čiščenja, ki na novo opredeljuje vaša pričakovanja. iRobot Roomba robotski sesalniki so po vseh dosedanjih testih robotskih sesalnikov najboljši na svetu in spoznani kot eden izmed najboljših hišnih pripomočkov tega stoletja.
Več o samem proizvodu na spletni strani: www.irobot.si

wiper-tilt-logo-color
Wiper robotska kosilnica je bila razvita s posebnim namenom: nadomestiti delo za vaš prosti čas Wiper robotska kosilnica je najbolj napreden izdelek umetne inteligence in se zdi, da je prišla iz znanstvene fantastike. Je neodvisna, učinkovita in popolnoma samostojna. Njeno poslanstvo je jasno: zamenjava trdega dela za prosti čas.
Več o samem proizvodu na spletni strani: www.wiperrobot.si

raycop-tilt-logo-color
Raycop je profesionalni anti-alergijski edini sesalnik, ki ubije 99% bakterij in odstrani 93.5% hišnih pršic z ležišč, posteljnin, in ostalih tkanin.
Več o samem proizvodu na spletni strani: www.raycop-sesalniki.si

flamma-tilt-logo-color
Gorilniki Flamma so plod domačega znanja in so v celoti razviti in proizvedeni v Sloveniji. Z upoštevanjem vseh najvišjih standardov in inovativnimi rešitvami, vam v kombinaciji z naprednim pametnim krmilnikom, omogočajo optimalni izkoristek in najboljšo rešitev ogrevanja na pelete. Poleg tehnologije, kvalitete in moderne oblike pa se naši gorilniki ponašajo tudi s 5 letno garancijo in za razliko od nekaterih drugih, delujejo na vse vrste peletov ter so tako trenutno najboljša izbira na našem trgu.
Več o samem proizvodu na spletni strani: www.flamma-gorilniki.si

waterlogic-tilt-logo-color
Brezhibni sistemi
Več o samem proizvodu na spletni strani: www.waterlogic.si