Oddaja poslovnih prostorov

Dobrodošli!

Danes je vsem znano dejstvo, da je delovno okolje ključnega pomena za dobro počutje zaposlenih in posledično njihovo produktivnost. Delovnega okolja ne sestavljajo samo pohištvo in delovna oprema, temveč predvsem ambijent in medsebojni odnosi. V Poslovnem logističnem centru iRobot® boste našli tako prijeten ambijent, kot pravega partnerja v najemu poslovnega prostora.

Kdo smo?
Smo uvoznik in zastopnik blagovnih znamk iRobot®, Wiper in Waterlogic®. Poleg podpore omenjenim blagovnim znamkam, skrbimo tudi za njihovo poprodajno storitev – servis. V našem Poslovno logističnem centru iRobot®, poleg logističnih storitev, ki jih opravljamo zase, nudimo celovito logistično storitev tudi zunanjim partnerjem. Za svoje partnerje skladiščimo blagovne znamke kot so Stadler Form®, Princess, Tristar, Singer® in druge. Smo tudi lastnik objekta na Masljevi ulici 3 v Domžalah.

Opis objekta:
Objekt je zgrajen leta 1997, adaptiran leta 2015 in se nahaja samo 1,5km od avtoceste Lj.-Mb.. Lep, samostojni objekt ima 1.600m2 zemljišča. V objektu se nahajajo pisarne in večnamenski prostori.

Kaj ponujamo?
Stavba je bila zgrajena leta 1997 in dodatno prenovljena v letu 2015. Objekt je sestavljen je iz skladiščnega, trgovinskega in pisarniškega dela. Poslovni vhod je ločen z lastnim dvigalom. Vse pisarne so izjemno referenčne in imajo visok modern strop, izhod na balkon ali teraso, zelo lep razgled, hrastov parket ter so popolnoma opremljene s kvalitetnim masivnim pohištvom. Oddajamo posamezne manjše ali večje sklope pisarn, ter prostore, ki so namenjeni za recepcijo, sejne sobe, arhiv, itd. V nadstropju s pisarnami se nahaja tudi skupna čajna kuhinja z jedilnim kotom. V objektu je vsa potrebna infrastruktura, centralna klimatizacija in več dodatnih nadstropij v velikosti 456 m2, ki se jih lahko uporabi za skladiščne ali druge storitvene dejavnosti. Objekt ima veliko lastnih brezplačnih parkirnih mest poleg tega pa je v okolici stavbe veliko prostih parkirnih kapacitet in v nova garažna hiša park & drive, katera se nahaja v neposredni bližini.

tilt-poslovno-logistični-center-irobot tilt-prostori-logistični-center-irobot-1 tilt-prostori-logistični-center-irobot-5 tilt-prostori-logistični-center-irobot-2 tilt-prostori-logistični-center-irobot-3 tilt-prostori-logistični-center-irobot-4 tilt-prostori-logistični-center-irobot-6 tilt-skladišče-logistični-center-irobot-5 tilt-skladišče-logistični-center-irobot-6 tilt-skladišče-logistični-center-irobot-7 tilt-skladišče-logistični-center-irobot-8 tilt-skladišče-poslovno-logistični-center-irobot-

  • Oddamo samostojen večji poslovni prostor v velikosti 456 m2, ki je primeren za različne storitvene dejavnosti (delavnice, proizvodnjo, skladišče, pisarne, funkcionalni fitnes, itd…). Dostop do prostorov je možen preko osebnega in tovornega dvigala.

V sklopu našega podjetja najemnikom nudimo tudi izvajanje logistične dejavnosti. (skladiščenje, manipulacijo in dnevna dostava blaga po SLO). več…

 

Vljudno vabljeni!

Blaž Mole, direktor